Ανακοίνωση Συνεδρίου Greek Energy 2015

Η Δικηγορική εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες» είναι επίσημος υποστηρικτής του σημαντικού 3ου Συνεδρίου «Φυσικό Αέριο και Ηλεκτρισμός» με τίτλο «Ελληνική αγορά ενέργειας: Δύναμη Ανάπτυξης και σταθερότητας στη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης», το οποίο θα λάβει χώρα την 9η Ιουλίου 2015 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Αθήνα και διοργανώνεται από το Research Centre for Energy Management (RCEM) του ESCP Europe υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα καλύψει τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική αγορά ενέργειας καθώς και τις προοπτικές που προσφέρει για την ώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και την εδραίωση της ως πρωταγωνιστή αλλά και πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Επίσης, σημαντική έμφαση θα δοθεί στο ρόλο της έρευνας και της καινοτομίας ως προς την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών με εφαρμογή στο χώρο της ενέργειας.

Το συνέδριο αυτό θα συγκεντρώσει παράγοντες και εκπροσώπους από όλες τις μεγάλες εταιρείες ενέργειας που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, καθώς και κορυφαίους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του κλάδου και στελέχη της κυβέρνησης.

Ο Καθηγητής κ. Αντώνης Μεταξάς, Διευθύνων Εταίρος της “Μεταξάς & Συνεργάτες” έχει προσκληθεί ως ομιλητής στο πάνελ με θέμα συζήτησης «Οι εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών», όπου θα συμμετάσχουν επίσης ως ομιλητές ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Μανώλης Παναγιωτάκης, ο Πρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, κ. Εμμανουήλ Κορωνιωτάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Καθηγητής κ. Νικόλαος Χατζηαργυρίου, ο Πρόεδρος της ELPEDISON, κ. Ανδρέας Τζούρος, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της PROTERGIA A.E., κ. Ντίνος Μπενρουμπή, ο Manager Planning Section, European Network of Transmission System Operators for Electricity (ENTSO-E), κ. Νίκος Φρυδάς και ο Διευθυντής της KPMG, κ. Γιάννης Δημητρόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Share

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!