Στη Θεσσαλονίκη συνεχίστηκε η επιτυχημένη πορεία του νέου επιστημονικού τόμου

Σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίασης του βιβλίου “Transformation of EU and Eastern Mediterranean Energy Networks” την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, ακολούθησε μια ακόμα σημαντική παρουσίαση, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 12/3.

Εξαιρετικοί σχολιασμοί από σειρά εκλεκτών ομιλητών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, καθώς για το βιβλίο μίλησαν:

Ο Αμερικανός Πρόξενος Gregory W. Pfleger, Jr., ο καθηγητής κ.Ηλίας Κουσκουβέλης Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών και πρωην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο κ.Γιάννης Μπασιάς CEO της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων, και ο Δρ. Σπύρος Κιαρτζής Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων.

Ο συντονισμός του πάνελ έγινε από τον καθηγητή κ.Δημήτρη Σκιαδά, Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ εισαγωγή έγινε από τον καθηγητή κ.Αντώνη Μεταξά, επιμελητή του βιβλίου και Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης.

Share

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!