Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του νέου επιστημονικού τόμου του Ινστιτούτου

Με μεγάλο ενδιαφέρον από την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα διοργανώθηκε την Πέμπτη 7/3 η εκδήλωση παρουσίασης της νέας επιστημονικής έκδοσης “Transformation of EU and Eastern Mediterranean Energy Networks”.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, ακαδημαϊκοί, σημαντικά στελέχη του ενεργειακού τομέα, φοιτητές και αναλυτές με ενδιαφέρον για τα ενεργειακά δρώμενα, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους ομιλητές της εκδήλωσης σε εύστοχες αναλύσεις για τη θεματική και τα κεφάλαια του βιβλίου, αλλά και στις τοποθετήσεις τους για το παρόν και το μέλλον του ενεργειακού τομέα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Εισαγωγικό χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής κ. Ν. Μαραβέγιας, ενώ για το βιβλίο  μιλήσαν ο πρώην Υπουργός ΠΕΝ Καθηγητής κ. Γ. Μανιάτης, ο κ. Γ. Αψούρης, Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών των ΕΛΠΕ, η κα. Ν.Καρακατσάνη, Μέλος της Ολομέλειας της ΡΑΕ και ο κ. Γ.Αυλωνίτης, Ειδικός επί Ρυθμιστικών Θεμάτων του ΔΕΣΦΑ.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Θ. Παναγούλης, διευθυντής του Energypress ενώ σύντομη παρέμβαση έκανε και ο Καθηγητής κ. Α. Μεταξάς, συνεπιμελητής του τόμου.

Στην έκδοση, η οποία αποσπά ήδη σημαντικές θετικές αξιολογήσεις και κριτικές στα πλέον έγκριτα επιστημονικά διεθνή περιοδικά, συμμετέχουν ως συγγραφείς διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες.

Share

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!