Η Δικηγορική εταιρεία “Μεταξάς & Συνεργάτες” επίσημος χορηγός του ελληνογερμανικού business forum του Economist

Στις 5 Απριλίου 2016 θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Berlin Marriott το διεθνoύς κύρους Greece-Germany Business Forum «Restoring Confidence and Navigation for new trade, investment and startups» του Economist.

Στο Forum θα παραστούν διακεκριμένες προσωπικότητες και ομιλητές μεταξύ των οποίων ο Έλληνας Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμός κ. Γεώργιος Σταθάκης, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς, η Ομοσπονδιακή Υφυπουργός Οικονομικών Υποθέσεων και Ενέργειας της Γερμανίας κα Brigitte Zypries, ο Πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Βιομηχανιών κ. Ulrich Grillo, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου εταιρειών «Fraport AG» κ. Stefan Schulte, ο Διευθυντής της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ανανεωσίμων Πηγών Ενέργειας Dr. Hermann Falk, η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κα Λούκα Κατσέλη, ο Πρόεδρος και Δευθύνων Σύμβουλος της Germany Trade and Invest κ. Benno Bunse, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Ελληνικά Πετρέλαια» κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού εμπορίου κ. Χρήστος Στάικος και ο Διευθυντής μελετών χωρών μελών του οικονομικού τμήματος του ΟΟΣΑ κ. Alvaro Pereira.

Στο κεντρικό πάνελ συζήτησης αναφορικά με τις προοπτικές ελληνογερμανικής επιχειρηματικής συνεργασίας στον τομέα του Εμπορίου, των Επενδύσεων και των Υποδομών, συντονιστής θα είναι ο Καθηγητής κ. Α. Μεταξάς, Διαχειριστής εταίρος της Δικηγορικής εταιρείας «Μεταξάς & Συνεργάτες».

Επίσημος υποστηρικτής του Business Forum είναι η Δικηγορική εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες». Χορηγός επικοινωνίας είναι το Energypress.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σημαίνον αυτό forum καθώς και την agenda των ομιλιών, παρακαλώ δείτε εδώ.

Share

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!