Τον Δεκέμβριο έρχεται το 3rd Athens Conference on European Energy Law

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ενεργειακής Ρύθμισης και το Florence School of Regulation διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά το υψηλού κύρους επιστημονικό συνέδριο “Athens Conference on European Energy Law and Policy” στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου αποτελεί η χρηματοδότηση ενεργειακών επενδύσεων. Οι τέσσερις ενότητες του συνεδρίου αφορούν  το sustainable finance, τη χρηματοδότηση ιδιωτικοποιήσεων ενεργειακών δομών, την κεφαλαιακή διάρθρωση δικτύων φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού και τις χρηματοδοτικές προκλήσεις του  Clean Energy Package.

Στο φετινό συνέδριο μετέχουν προβεβλημένοι Ευρωπαίοι ακαδημαϊκοί στο γνωστικό αντικείμενο του δικαίου ενέργειας και της ενεργειακής ρύθμισης, υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εταιρικά στελέχη με κομβικές θέσεις για θέματα χρηματοδότησης ενεργειακών επενδύσεων. Το συνέδριο εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης να συμβάλει στη συγκρότηση ενός ανοικτού επιστημονικού διαλόγου υψηλότατου επιπέδου για κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ενεργειακή αγορά, αλλά και στην καλλιέργεια μιας εξωστρεφούς επιστημονικής και ερευνητικής παρουσίας της χώρας μας στον κοινό ευρωπαϊκό χώρο.

Λεπτομέρειες για την ατζέντα και εγγραφή στο συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://fsr.eui.eu/event/3rd-athens-conference-on-european-energy-law/

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!