Ανακοίνωση εκδήλωσης “Ενεργειακών Διαλόγων 2015”

 

14 Δεκεμβρίου 2015

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

 

H δικηγορική εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες» σας ενημερώνει για την επικείμενη εκδήλωση των «Ενεργειακών Διαλόγων», μιας σημαντικής πρωτοβουλίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης ( http://www.energy-regulation.eu/el/) και του Energypress, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και αποσκοπεί στη συγκρότηση ενός ανοικτού επιστημονικού διαλόγου για θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν την ενεργειακή αγορά. Η εκδήλωση των Διαλόγων θα λάβει χώρα στην κεντρική αίθουσα συνεδρίων «Ερμής» του Ε.Β.Ε.Α. την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 στις 10.00.

Η δεύτερη αυτή εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε τρεις κομβικές και επίκαιρες θεματικές ενότητες, ήτοι τη διαδικασία συνολικής δομικής αναδιάρθρωσης της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας υπό το πρίσμα των πρόσφατων μνημονιακών προβλέψεων, τις προϋποθέσεις και το πλαίσιο για τη συγκρότηση μιας ανταγωνιστικής λιανικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και, τέλος, τις προτάσεις σε σχέση με τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου στήριξης των ΑΠΕ στη χώρα μας. Την εισαγωγική ομιλία θα εκφωνήσει ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σκουρλέτης και τα πάνελ θα συγκροτήσουν θεσμικοί παράγοντες και φορείς της ελληνικής ενεργειακής αγοράς με στοχευμένες τοποθετήσεις επί των θιγόμενων κρίσιμων ζητημάτων.

Την επιστημονική επιμέλεια των «Ενεργειακών Διαλόγων» θα έχει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης Δρ. Α. Μεταξάς (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Μεταξάς & Συνεργάτες»). 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλείσθε όπως μας αποστείλετε τα λεπτομερή σας στοιχεία στο email  info@energy-regulation.eu και  secretary@metaxaslaw.gr .

Θα είναι χαρά μας να παραστείτε.

 

Share

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!